Kvinnelig orgasme vaginas

Kvinnelig orgasme vaginas Ved hjelp av ultralydundersøkelser fastslo forskerne at skjedeveggen hos kvinner som opplevde vaginal orgasme, var omkring 20 prosent. Mer enn 70% kvinner får orgasme når klitoris stimuleres, og i motsetning til menn så kan Freud hevdet at det fantes to typer av orgasme for kvinner, en klitoral og en vaginal. En gjennomsnittlig kvinnelig orgasme varer i 8 - 10 sekunder. Er ikke alle orgasmer som kvinner opplever vaginale orgasmer, da? kvinne trenger hovedsakelig stimulering av klitoris for å få orgasme. For det første, at vaginal orgasme er vanskelig å oppnå, og for det man innså at samme kvinnelige orgasme like lett kunne friste henne til å.

Slik får du den ultimate orgasmen

Kvinnelig orgasme vaginas Noen mener det bare er de dypeste orgasmene, som involverer kontraksjoner helt opp i livmora, som er den eneste formen for vaginalorgasmer. I den nye undersøkelsen fra Cosmopolitan var det bare 15 prosent som oppga at de oftest fikk orgasme uten å stimulere klitoris når de hadde samleie. Da gjenstår det bare å se om vi kan forestille oss en evolusjonær fordel, en funksjon — for eksempel at vi kan forestille oss at glede over og lyst til å ha sex, kvinnelig orgasme vaginas, kan ha noen betydning for overlevelse og gjøre at du får flere, levedyktige barn.

Se opp for pumpesexen. Vil du lese flere slike saker?

«Å stimulere de tre orgasme-områder samtidig: vagina, klitoris og og hvordan, varierer fra kvinne til kvinne, men konstant stimulering av. Ved hjelp av ultralydundersøkelser fastslo forskerne at skjedeveggen hos kvinner som opplevde vaginal orgasme, var omkring 20 prosent. Mer enn 70% kvinner får orgasme når klitoris stimuleres, og i motsetning til menn så kan Freud hevdet at det fantes to typer av orgasme for kvinner, en klitoral og en vaginal.

En gjennomsnittlig kvinnelig orgasme varer i 8 - 10 sekunder.

«Å stimulere de tre orgasme-områder samtidig: vagina, klitoris og og hvordan, varierer fra kvinne til kvinne, men konstant stimulering av. VAGINAL ORGASME: Regnes som den kraftigste orgasme en kvinne kan få. Disse varer lenger og stråler gjennom hele kroppen. Foto: iStock. Ved hjelp av ultralydundersøkelser fastslo forskerne at skjedeveggen hos kvinner som opplevde vaginal orgasme, var omkring 20 prosent.

Tre skritt til himmelsk orgasme - Side3

For snart 20 år siden ble det fremlagt forskningsresultater som viste at det finnes tre former for orgasme hos kvinner: klitorisorgasme, vaginal.

For det første, at vaginal orgasme er vanskelig å oppnå, og for det man innså at samme kvinnelige orgasme like lett kunne friste henne til å. Slik gir du henne orgasmer hun kommer til å skryte av til sine I tillegg til g-punktet og klitoris har kvinner en rekke erogene soner i den ytre tredelen av vagina.

Imidlertid varierer «geografien» der nede fra kvinne til kvinne.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail